Guidad meditation
 
Jag har sysslat med guidad meditation sedan 1980 och lett kurser i det sedan början av 90-talet. Det är ett underbart sätt att koppla av och komma i kontakt med sitt undermedvetna, bli av med stress och rädslor och känna frid och ro. 
 
Här följer en liten beskriving av hur det går till:
 
Jag börjar med att leda in er i ett behagligt avslappnat tillstånd med hjälp av avslappningsövningar. Sedan ligger/sitter ni med slutna ögon, medan jag guidar er genom en meditation ( en form av berättelse, där ni är delaktiga), som ni följer utan att anstränga er. Samtidigt spelar jag lugn musik i bakgrunden, kanske i kombination med havsbrus eller något annat av naturens rogivande ljud.
 
Efteråt talar vi om vad ni upplevt under meditationen. Ni får berätta så mycket eller så lite ni vill, och jag hjälper er att tolka symboliskt det ni har upplevt. 
 
Guidad meditation kan jag göra för er som är en grupp på minst fyra personer, t ex på en tjej - eller killmiddag, en möhippa eller svensexa, på din skola eller ditt företag. Jag kan också kombinera det med tarotläsning, healing, magi eller psykometri. För aktuella priser klicka på tarotläsningar!
 
 
 

 
 
Varmt välkommen att kontakta mig om du vill ha mer information! Tel 0709-143966, e-mail:madamebacha@outlook.com

 

 

 

 

 

 

 

 

Tillbaka