<bgsound src="olsen.wav" loop="infinite">

 

Mix Megapol Malmö

På Mix Megapol Malmö 107,0 har jag ett radioprogram varje torsdagmorgon mellan kl 7.30 och 8.30. Programmet heter TT eller Tarottorsdag, och det har jag jobbat med sedan april 2007. Dit ringer, messar och mailar lyssnare för att få hjälp av mig med att få svar på frågor om framtiden, hitta borttappade saker eller försvunna husdjur eller få hjälp med att tyda drömmar. Det är väldigt många som kontaktar mig, så ibland händer det att datorerna brakar samman, och de tio telefonlinjerna är nästan alltid upptagna. Det är ett mycket roligt arbete, och Morrongänget, som jag arbetar med, är ett fantastiskt trevligt gäng. Vi har alltid enormt kul i studion.

Vill du läsa mer om oss, så kan du gå in på.www.mixmegapol.se och klicka på Mix Megapol Malmö och sedan Morrongänget.  Där finns också en presentation av mig om du sedan klickar på Vår spådam. Du kan också läsa Morrongängets bloggar, som är mycket trevligt skrivna. Varje torsdag kan du läsa vad jag har gjort under morgonens program, och där är alltid lite kul bilder.

 Här nedanför kan du se lite bilder av mig, när jag spår i direktsändning  i studion, och här är också lite bilder av mig och Morrongänget.Om du klickar här så kan du höra utdrag ur Tarottorsdag.

 Jag har också medverkat i Kanal Lokal Skåne på TV. Den 24 april 2008 blev jag intervjuad där . Då redogjorde jag utförligt om mitt arbete som Mme Bacha och spådde reportern i direktsändning.

 

 

Tillbaka