<bgsound src="olsen.wav" loop="infinite">

 

 

 

Varför jag kallas Madame Bacha, hur det hela började, och vad jag gör idag

Madame Bacha, det är jag det. Jag är döpt till Ywonne och efternamnet har jag fått av min man, Mourad Bacha. Han är franskättling, berber, och franska är det språk, som vi talar med varandra. När vi är i hans hemland, Algeriet eller i Frankrike, där han har en del släktingar, så kallas jag Madame (fru) Bacha, så därför kändes det naturligt att ta det namnet som mitt ”yrkesnamn”.

 Redan som liten flicka märkte jag att jag kunde ”se” saker, som inte andra ”såg”, dvs jag kunde se saker som skulle komma att inträffa i framtiden. Både min mormor och hennes mor var synska. Min mormor och gammelmormor spådde i kort (”vanliga” spelkort) och det började jag också göra, när jag var i 6- 7-årsåldern. Då spådde jag mina lekkamrater, och eftersom de tyckte att det stämde bra, det jag sa, så spred det sig snabbt bland barnen i min närhet.

Sedan lång tid tillbaka i min fars släkt fanns det också *clair-voyanta personer. Min far, som egentligen var strikt vetenskaplig, kände ofta på sig saker som skulle hända, och så länge han levde hade han varsel, dvs man hörde honom alltid, innan han kom hem. Under de nitton åren jag bodde hemma, och även senare när jag kom och hälsade på, så hörde man först garagedörren och sedan ytterdörren öppnas och stängas, men när någon i familjen gick ner för att möta honom, så var han aldrig där. Han kom dock alltid en stund senare…

 Efter att jag spått i ”vanliga” kort i många år, så började jag på 80-talet att spå i tarot. Till en början gjorde jag det bredvid mitt ordinarie jobb som språklärare, men i samband med att jag började arbeta på Mix Megapol Malmö i april 2007, lämnade jag lärarjobbet bakom mig och sysslar numera bara med tarot och *clair-voyance.

 Om du vill veta mer om mitt arbete på Mix Megapol, så kan du klicka på rutan med Mix Megapol på startsidan.

 

 

 

*clair-voyance = klarsynthet, dvs förmågan att se in i framtiden

Tillbaka